Hoe Cristiano Ronaldo’s exit Madrid heeft beïnvloed

Het vertrek van Cristiano Ronaldo uit Real Madrid (madrid football tickets) is ongetwijfeld een keerpunt voor een instelling die de afgelopen jaren weliswaar drie achtereenvolgende Champions League heeft gewonnen, maar kan niet anders dan toegeven dat de exit van zijn maximum Star weegt in de kleedkamer.

Naast het bovenstaande is het alleen noodzakelijk om de prestaties en resultaten in de laatste presentaties in het veld te observeren om snel tot de conclusie te komen dat de ondertekening van Cristiano Ronaldo voor Juventus ongetwijfeld een slag is die de instelling nog steeds niet herstelt.

Het vertrek van Cristiano Ronaldo en zijn impact op Real Madrid

Wat betreft de onmiddellijke effecten van het vertrek van de Portugese ster, moet worden vermeld dat in het veld de resultaten niet plaatsvinden zoals het gebeurde in de afgelopen seizoenen. Met andere woorden, voor de fans toont het dat het team in een crisis verkeert.

Het is evenmin nodig om te negeren dat de exit van zijn vorige trainer een demonstratie is dat het personeel niet alleen niet comfortabel is met de resultaten die worden behaald, maar ook met de manier waarop de beslissingen in de club worden genomen.

Evenzo zijn fans de afgelopen jaren gewend geraakt aan een figuur van wereldklasse die altijd in alle kranten wordt herkend en die ook in de wedstrijden die hij speelde op de rechtbank kon demonstreren dat hij in een positie verkeerde om te doen beschouwd als de beste in de wereld.

In strikt sportieve termen verloor het team het scoringsquotum dat de Portugezen bijdroegen aan hun ontmoetingen, met andere woorden, Real Madrid heeft geen aanvaller meer die een cijfer kan garanderen dat bijna onmogelijk te bereiken is voor andere spelers, die zonder een twijfel heeft een impact op het verkrijgen van positieve resultaten voor het team.

Op dit moment zijn er verschillende oplossingen die worden onderzocht om te proberen de situatie bij Real Madrid te verbeteren, maar op korte termijn lijkt het er niet op dat een haalbare oplossing kan worden gevonden om terug te keren naar de vorige weg van triomfen die de instelling kenmerkte , vooral als je nadenkt over de kampioenschappen behaald in de hoogste competitie van Europese clubs, de Champions League.

Tot slot, wat tot nu toe kan worden besloten, zoals we zijn tijdens de eerste maanden van het seizoen, is dat de impact van het vertrek van Cristiano Ronaldo voelbaar is geweest, zowel in de prestaties van het personeel, als in de resultaten van de team, zoals in de vragen voor het leiderschap