Hoe de prestaties van uw website verbeteren?

Net zoals er SPAM commentaren zijn kunt u ook echte opmerkingen vinden van mensen die geïnteresseerd zijn in de inhoud van de post. Deze opmerkingen zijn zeer waardevol en moeten snel worden beantwoord en in de post worden weergegeven.

Het feit dat een bezoeker verifieert dat er interactie is tussen de bezoeker en de beheerders van de site zorgt voor een gevoel van vertrouwen dat zich vertaalt in meer duurzaamheid en zelfs een nieuwe opmerking. Om uw commentaar efficiënt te kunnen beheren, hoeft u alleen een plug-in met bijbehorende opmerkingen te installeren.

Maakt het delen van inhoud via sociale netwerken mogelijk

Sociale netwerken in een medium van oneindige verspreiding als je weet hoe ze te gebruiken. Het is raadzaam om bezoekers de mogelijkheid te bieden content te delen. Wanneer een persoon inhoud deelt, vertelt hij of zij anderen dat de informatie waardevol was, zodat ze geïnteresseerd kunnen zijn om deze te bezoeken of gewoon weer te delen.

Zoekmachines geven gewicht aan de sociale interactie van sites om de relevantie te meten van de informatie die op deze sites wordt gepubliceerd. Dit alles vertaalt zich in een verdere bijdrage aan webpositionering.

Voer regelmatig back-ups van sites uit

Met periodieke back-ups kunt u een calamiteit laten voorbereiden wanneer zich een ramp voordoet als gevolg van beveiligingsaanvallen of storingen op de server waarin u wordt gehost. Met een recente back-up kunt u in een handomdraai bijna alles herstellen. Alleen de laatste wijzigingen die na de back-up zijn aangebracht, moeten worden vervangen. Hiervoor zijn er gespecialiseerde plug-ins voor back-ups in geprogrammeerde periodes. Op deze manier kunt u een hoge mate van gemoedsrust hebben.

Om de beste plug-in te kiezen moet u de beoordelingen van de gebruikers van de plug-in evalueren. Er zijn uitstekende gratis opties op het internet.

Optimalisatie van de database verbetert de prestaties aanzienlijk

Naarmate sites groeien, neemt het volume aan gegevens dat ze verwerken exponentieel toe. Daarom is het van het grootste belang dat de databank vanaf het begin wordt onderhouden.Als u niet over een geoptimaliseerde database beschikt, zal het langer en langer duren voordat uw pagina’s worden geladen. Voor zoekmachines is de laadtijd bel angrijk voor positionering. Wij raden aan een plug-in te installeren om de database te optimaliseren.

De meest aanbevolen plugin tot nu toe is WP-Optimize is eenvoudig te installeren en configureren. Bij de installatie zult u het verschil merken in de laadtijd van de site.