Hoe u uw routes plant voor de Camino de Santiago

Bij het maken van een reis moeten alle reizigers de routes kennen die zij moeten kiezen om de reis voort te zetten. Alle ervaring van verplaatsing en lopen, is afgeleid van een grote stam van anekdotes die de pelgrim ervaart, die door beweging en zweet zoekt om zichzelf te vinden.

De weg naar Santiago is een belangrijke route en pad van katholieke en spirituele pelgrimstocht. Nu zijn de richtingen die door het wandelende wezen moeten worden gekozen divers. Daarom zijn er routes meer afgelegd dan andere (Sarria to Santiago). Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat de afstanden van de geselecteerde routes niet dezelfde afstand of nabijheid van het einde van de route omvatten.

Een uitstekende vrijetijdsbesteding

In de meeste gevallen, de wezens die de tocht langs de weg naar Santiago georganiseerd, komen overeen met de man, die over het algemeen doen lopen, een paar fietsen en paardrijden en zelfs rolstoel, die pelgrims meestal van Spaanse nationaliteit, in de uitoefening van deze reis.

Om de reis op de weg naar Santiago te bereiden, moet het de hand nationale identiteitskaart (DNI), evenals de respectieve referenties Pilgrim’s aanbevolen dat alle wandelaars of dolende hebben een EHBO-kit in je tas, zodat als het gaat om het lijden van een val in de reis, de betreffende medicijnen bij de hand hebben.

Het is van vitaal belang dat een pelgrim een ​​grote en comfortabele kantine heeft om water in perfecte staat te hebben om de dorst te lessen. Aan de andere kant, kou of warmte kan ook een aanval op de wandelaar, die van essentieel belang dat deze gebruik maken van een goede vacht en een goede zonnebrandcrème en ontspannende momenten hebben een uitstekende en comfortabele sandalen.

Welke alternatieven kun je nemen om de Camino de Santiago te reizen?

Om het pad van Santiago te lopen, zijn er een aantal opties zoals: de Franse manier, de manier waarop Noord en via de Camino de la Plata, het eerste alternatief de drukste route bestaat uit 775 km route die zal plaatsen zoals het klooster van San Millán, Mijnen van Medulas en de kathedraal van Burgos tot u de stad Santiago de Compostela te bereiken.

Bovendien is de manier waarop Noord, kan worden beschouwd als de langste route, bestaande uit ongeveer 815 kilometer van het spoor, dat door 32 etappes kunt u majestueuze plaatsen zoals het Paleis van Narros en de Romeinse ruïnes van Gijon waarderen.

Op deze manier is de derde optie die de weg Vía de la Plata is, een route waarvan de reis ongeveer 705 kilometer omvat, waarin u emblematische plaatsen kunt zien zoals de Giralda in Sevilla, het Romeinse theater van Mérida en de kathedraal van Salamanca.

Kortom, alle alternatieven om het pad van Santiago te bewandelen hebben een fascinerende diversiteit, het is belangrijk om rekening te houden met een aantal voorzorgsmaatregelen, waarvan het meest relevante is dat ze constant de bezittingen volgen, een goede tent hebben en de Handvoer zoals noten en chocolaatjes.