SEO om uw website te positioneren in zoekmachines

WordPress is de meest gebruikte content manager ter wereld. Het is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zelfs door mensen zonder veel kennis in de omgeving. In een paar minuten kunt u een bericht plaatsen met beelden en video’s die klaar zijn om te worden gedeeld door sociale netwerken en weergegeven in zoekmachines.

De wereldwijde concurrentie richt zich op het plaatsen van websites boven aan de zoekmachines. Hiervoor zijn strategieën en instrumenten ontwikkeld die effectief zijn gebleken bij het realiseren van webpositionering.

Voor het toonaangevende SEO-positioneringskantoor in Spanje:

“De manera predeterminada, Worpress genera URL como en el ejemplo. Para adaptar la URL al contenido relevante, el contenido SEO y el posicionamiento seo, puede configurar Worpress para que el nombre del mensaje se use automáticamente como una URL.”

Standaard genereert Worpress URL’s zoals in het voorbeeld. Om de URL aan te passen aan relevante content en SEO-content en seo positionering kunt u Worpress zo configureren dat de naam van het bericht automatisch als URL wordt gebruikt.

Volg deze stappen om de Worpress de titel van de post in de URL te laten zetten:

  • Meld u aan bij het administratiepanel Worpress.

  • Klik op

  • Selecteer Permanente koppelingen.

  • Selecteer de optie Ingangsnaam.

  • Klik op Wijzigingen opslaan onderaan.

Schrijf titels en doelbeschrijvingen op een georganiseerde manier

De Yoast SEO plug-in is een krachtig hulpmiddel om de SEO op pagina te monitoren. Hiermee kun je titels en beschrijvingen schrijven en alles focussen op één trefwoord. Het presenteert ook een gedetailleerd rapport van post optimalisatie, om zo nodig aanpassingen aan te brengen in titel, beschrijving en algemene inhoud.

Yoast staat altijd voorop bij veranderingen in het internet en brengt altijd updates om op koers te blijven. Een van deze laatste was bijvoorbeeld om het aantal karakters te verminderen van 55 – 70 voor de titel als een optimale extensie voor Google.

Opmerking: Yoast is een gereedschap, het zal de taak niet automatisch uitvoeren. Het toont alleen de SEO-status in de post. Er zijn veel maatregelen nodig om succesvol te zijn.

Wanddrukbeveiliging is belangrijk

WordPress wordt gekenmerkt door een zeer gebruiksvriendelijk gebruik en beheer. Maar dit beschermt u niet tegen kwaadaardige aanvallen om uw veiligheid te schenden. Het feit dat het zo populair is maakt het een veilig doelwit voor allerlei soorten agressors.

Thema’s en plug-ins kunnen beveiligingslekken bevatten door er een deur door te openen die in strijd is met de beveiliging van de site. Zoekmachines zien er gunstig uit op goed beveiligde sites, dus het zou een andere bijdrage leveren aan de positionering.

Er is een groot aantal plug-ins op de markt die beveiliging garanderen voor locaties die zijn ontworpen in WordPress. U moet kiezen uit degenen die de beste beoordelingen van de gebruikers hebben. Op die manier heeft u een vergelijkingspunt om één van de beste te kiezen.

Een van de meest gebruikte WordFence op dit moment is WordFence, een plugin uit de bedrijfsklasse van open source.