Vintage meubelen mode

Dankzij de combinatie van oude en moderne, vintage stijl blijft een van de favorieten als het gaat om woningdecoratie, en die lucht die schommelt tussen romantisch en elegant is zeker de juiste om de verschillende ruimtes te verbeteren. Aangezien vintage meubels (mueble recibidor) is in de mode, het doel van deze aflevering is om uit te breiden een beetje de kennis over deze trend die geniet van zo veel acceptatie en dat in feite is zeker charmant.

Factoren zoals goede kwaliteit, handgemaakte en antieke afwerkingen, de exclusiviteit en originaliteit van de materialen, maken deel uit van de set van redenen waarom vintage meubels zo gewenst is. Hieraan moeten we toevoegen dat dit stukken met geschiedenis zijn, iets dat een veel meer bijzondere en aantrekkelijke waarde toevoegt.

Richtlijnen voor het creƫren van een vintage sfeer

Vintage meubelen: zowel de stijl als de afwerkingen moeten aangeven dat ze uit vroegere tijdperken komen, omdat ze, zoals we al zeiden, de indruk moeten wekken van een verouderde toets. Het beste ding is dat je ze met deze kenmerken in de markt kunt krijgen en je kunt zelfs naar bepaalde technieken gaan om ze dit uiterlijk te geven.

Kleuren en prints: om deze trend te verzekeren, moet het kleurenpalet tussen lichte en pasteltinten behouden blijven. Wit, een neutrale toon, gaat heel goed, hetzelfde gebeurt met aquamarijn en koraal; afdrukken zijn geldig zolang ze in overeenstemming zijn met de voorgestelde harmonie.

Aanvullingen en accessoires: hoewel het doel is om het meubilair alle protagonisme te geven, is het perfect geldig om zijn toevlucht te nemen tot oude elementen ter ondersteuning van de decoratie, dus het ontwerp spiegels, een oude radio, klokken, lampen en serviesgoed kan sterk verbeteren van de verschillende scenario’s. In die zin is het essentieel om niet uit het oog te verliezen dat minder meer is, dus wees voorzichtig om niet in overdrijvingen te vervallen.

Voordelen van het kiezen van vintage meubilair

De mogelijkheid om een stuk te restaureren en te weten dat het nog steeds als modieus wordt beschouwd, is perfect om jezelf aan te moedigen om het opnieuw te gebruiken en tegelijkertijd de grootste hoeveelheid creativiteit te testen.

Omdat elk klein detail telt, zal vintage meubels mode kunt u genieten van een veel meer persoonlijke en gastvrije lucht in het huis, omdat elk stuk zal een ontmoetingspunt dat een soort nostalgie, die iets heel waardevol, dat is iets heel waardevol, omdat de zogenaamde nostalgische producten voortdurend proberen te inspireren meer reflecterende momenten en aangename emoties in een tijdperk gedomineerd door haast en technologische vooruitgang die onmiddellijkheid een selderij die vaak te overweldigend oproepen.