Wat wordt aangeraden om te bezoeken in Puerto Natales?

Puerto Natales is een kleine stad in het zuiden van Chili, maar met veel te ontdekken, uit de wetenschap zijn geschiedenis in de gezellige museum in de koelkast en nu hotel The Singular, het eten van een pizza in Mesita Grande, een wandeling langs de waterkant, tot aan de Sierra Dorotea of ​​klim in de Sofia-lagune.

Bij het plannen van wat te doen in Puerto Natales, we je vertellen dat de alternatieven veel meer dan de traditionele bezoek aan de Milodon Cave, die ook een must. Hier ontwikkelen we 8alternatieven om Puerto Natales je hart te laten stelen.

1. Loop langs de Costanera

Vanuit het Indigo hotel of vanuit de haven van Navimag kunt u de Pedro Montt straat vervolledigen. Vanaf daar kunt u de incidentele flamingo’s en de zwanen met zwarte nek zien die ons verwelkomen in deze zuidelijke stad. U kunt ook fotograferen de oude pier, een klassieke briefkaart Natales en Milodon standbeeld dat iedereen die van plan om te reizen naar Puerto Natales verwelkomt.

2. Bezoek The Singular

Of u het hotel nu bezoekt of eet in het restaurant, The Singular bevat een van de belangrijkste stukken geschiedenis van Puerto Natales. Het hotel heeft een deel van de historische koelkast bewaard

Bories, waar de lammeren werden gehouden voor de export. In die plaats vond het incident plaats dat een herinnerde en trieste arbeidersopstand aan het begin van de vorige eeuw deed ontbranden.

3. Gemeentelijk Historisch Museum

Een van de dingen om te doen in Puerto Natales is het museum. Als je iets wilt weten over het verleden van deze stad te leren kennen, kunt u een bezoek aan de gezellige Stedelijk Historisch Museum, waar de inboorlingen die dit gebied bewoond getoond evenals westerse pioniers die veroverd, zoals het geval is van Captain Eberhard.

4. Gezicht op Sierra Dorotea

Het is een moeilijk begaanbaar pad, hoewel het wat zwaarder kan zijn als het sneeuwt. Het is goed bewegwijzerd en ligt op 5 minuten van Puerto Natales, op Route 9. Als u de top te bereiken kunt u de stad, de Kaap de laatste hoop te zien en, als je geluk hebt, zie je de majestueuze condors vliegen boven je hoofd. Om daar te komen, hoeft u alleen een bus of taxi naar het startpunt van de wandeling te nemen. Toegang kost $ 3.000. Je kunt het ook doen met een gids en een bureau.

5. Escala in Laguna Sofia

30 km ten noorden van Puerto Natales is dit juweeltje van klimmen, die in de zomer wordt ook gebruikt als een spa, om te gaan vissen of fietsen. Als je de trap-route wilt doen, kun je dit doen naast Adventure Path.

6. Pizza op de grote tafel

Na een lange wandeling niets beters dan een pizza van La Mesita Grande te gaan halen. Het deeg is aan de steen en je kunt zien hoe je pizza in de oven wordt gemaakt, terwijl je aan de lange tafel zit te praten. Een van de hoogtepunten is de favoriete Sandra’s (rucola, rauwe ham, mozzarella en parmezaanse kaas). Hoewel de waarheid is dat ze allemaal heerlijk zijn. Naast pizza’s zijn er soepen, pizza’s en verse pasta.

7. Baguales-brouwerij

De brouwerij en het restaurant Baguales bevinden zich op de Plaza de Armas. Hier kun je gewoon hun bieren proberen of, beter nog, de tour doen waarbij ze laten zien hoe ze het maken ($ 5.000, inclusief proeverij). Baguales is geopend van september tot maart, vanaf 18.00 uur en is op zondag gesloten.

8. Milodon-grot

Een must-see in het gebied en wat te doen in Puerto Natales, is het bezoek aan de Cueva del Milodón. Het landschap en zijn bijdrage aan de paleontologische kennis van het gebied hebben het tot een mijlpaal gemaakt. Er werd het stukje huid van de Milodón gevonden, een uitgestorven lui van grote afmetingen. Dit natuurmonument ligt op 25 kilometer van Puerto Natales. Hoogseizoen prijzen $ 2000 (nationaal) en $ 4000 (buitenlanders).